WEBDESIGN

Ook je (nieuwe) website kunnen we natuurlijk voor je wrappen

 

Wil je een website of webshop laten bouwen?
Ons succes ligt in de combinatie van een goed uitgedacht strategisch plan, een waanzinnig design op maat, een prijswinnend CMS en uitstekende service.
Deze combinatie zorgt ervoor dat jij een website krijgt die mooi , succesvol en goed vindbaar is. 

Website of webshop

Als je nu kiest voor een starter-website of een uitgebreide maatwerk website, deze wordt natuurlijk responsive gemaakt. Oftewel de weergave op mobiel, tablet en desktop is piekfijn in orde.

Veilig

Je website krijgt vanzelfsprekend een SSL-certificaat (dat is het groene slotje in je browser) en de gemakkelijk zelf aan te passen cookieverklaring. Beide heel belangrijk in verband met de AVG.

k

Vindbaar

Heb je ons een beetje vlot kunnen vinden? Onze concurrentie is weliswaar groot maar dankzij SEO-mogelijkheden in ons pakket maken we uitstekende kans om hoger in Google te komen.

Of je nu startend ondernemer bent,  je hebt al een bestaande website die wel een nieuwe wrap kan gebruiken of je hebt een andere wens voor je geheel nieuwe website of webshop.

 Wij hebben verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen en anders neem kun je vrijblijvend contact met ons opnemen voor maatwerk vragen.

contact

06 31773336

of stuur een bericht: